miercuri, 17 octombrie 2012

Aşteptările şi orgoliul

Viaţa de operator de sondaje de opinie implică răbdare, mult debit verbal, un look smart şi decis şi alte strategii mai mult sau mai puţin verificate....şi RĂBDARE!
În funcţie de toate astea prinzi omul care să vrea să îţi răspundă la întrebări şi să îndeplinească şi criteriile cerute. Adică e un servici de căutat acul în carul cu fân.
Frustrant este momentul respingerii...sau serpişorii cum le zic colegii mei...acea categorie care are puţin timp şi se distrează de eforturile tale dar care nu se încadrează în nici un câmp...şi la care îţi vine să îi dai cu mapa în cap...sau mă rog,mie îmi vine deşi de cele mai multe ori pufnesc în râs.
Dacă la început am pornit foarte sigură pe mine, după atâta NLP şi cărţi despre limbaj, manipulare, cunoaştere şi cum să obţii ceea ce vrei după o zi cu nişte cote dificile am ajuns la concluzia că toate cele citite nu se aplică pe stradă...pe unii îi respinge studiul şi alţii te resping pe tine...şi tot trebuie să le urezi o zi bună şi steluţe.
Pe parcursul timpului petrecut afară începi să vezi feţele operatorilor cum pică....eu una mai înjur printre dinţi dar colegii mei sunt monumente de feţe triste şi interiorizare....sau bucurie extremă cei care duc sus în birou oameni pe bandă rulantă....
Aşteptările şi orgoliul nu fac 2 bani în stradă şi nici micile trucuri şi strategii care promit marea cu sarea...eşti la mila/ timpul/ cheful trecătorilor

Niciun comentariu: