joi, 11 septembrie 2008

comportamentul dragoniilor

Specia de dragon cuprinde genul masculin intre varsta 20-40

Se manifesta cu planuri mari,declaratii de iubire,planuri de viitor,mutat impreuna,copii si mama dracului,chestii din genul asta de apropiere.

Utilizare: dupa o vreme incep sa devina diferiti,poate putini nesiguri,in orice caz cand victima pluteste pe norisorul ei auriu o roaga sa il vada ca pe un amic.

Aceasta informatie se completeaza cu un zambet,cu o poanta,cu o gluma si cu asigurarea ca locul din inima lui inca ii apartine ei,bietei fete care isi aduna fazta,inima si ce si-a mai aduna din investitia asta.
Eu am interactionat cu 3 astfel specimene....si e ciudat fiindca sunt foarte dificil de recunoscut...
dar asta patesc tipele care nu vor sa fie printese si sa-si ia un fat frumos....dragonii,desi specie disparuta de pe piata(cel putin oficial) veneau cu manual de instructiuni(cartile de povesti),insa dezvoltandu-se pe ascuns au devenit niste neomorati deghizati in lipici.

Daca vezi semnele astea in jurul tau la ceva amic,sau posibil om cu pioneze si lipici,care mai zboara,asculta rock si are motor..sau nu,dar e in devenire...nu incerca sa schimbi firul din manualul de instructiuni....chiar sunt facuti sa fie devorati de barbatii astia obisnuiti,calmi,mereu alaturi cand ai nevoie,care se multumesc cu orice bucatica aruncata....mizeaza pe unul din asta,e mult mai rotund un suflet din umbra.


Imi place zborul,sunt si eu o vipera mai micuta...dar flacarile mele alinta....

2 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca au un manula dupa care se ghideaza, pentru ca fiecare, absolut fiecare are cate o chestie comuna:))

Anonim spunea...

*manual