joi, 18 iunie 2009

si ingerasul face ostomastoidita

Sebastian este un baietel care la varsta de 1 an o facut o otita inofensiva, care insa s-a complicat foarte rapid. Medicul a decis ca este nevoie de o punctie transtimpanica. Iar acea punctie a fost doar inceputul chinului …
La doar cateva zile a devenit suspect de un microb luat din spital care a generat o infectie puternica. Diagnosticul - otomastoidita cronica.

Au urmat 2 luni de tratamente injectabile in speranta ca infectia se va retrage si nu va ajunge la operatie. Din pacate nu a fost asa si dupa 3 luni a fost operat pentru prima oara… De atunci a mai fost operat inca de 5 ori, la Bucuresti, la spitalul Marie Curie.


Mai grav este faptul ca nu se depisteaza sursa acestei infectii severe, iar Sebastian sta in permanenta cu tuburi de drenaj in ureche pentru a preintampina extinderea infectiei spre creier.

Acest copil este ca si oricare altul, care vrea sa se joace, rade, vorbeste aidoma celor de varsta lui, dar totodata este neobisnuit de bine adaptat la viata in spital! Si asta ca spitalul a ajuns pentru el ca si a doua casa, datorita timpului indelungat petrecut acolo!

Am gasit o clinica din Germania care ne poate ajuta, insa costurile sunt cu mult peste puterile noastre financiar.Suma necesara este de 10.620 EURO!

De aceea, orice ajutor, cat de mic, este extraordinar! Nu dorim altceva decat insanatosirea grabnica a fiului nostru de 2 ani si 9 luni. Mai jos gasiti detaliile:

Andreea Ferariu - mexxa09@yahoo.com
Povestea problemei lui Sebastian
.
Alaturi de Sebi - Campanie organizata de Despre copii.
Aici gasiti tot ceea ce este nevoie pentru a verifica veridicitatea cazului.

Niciun comentariu: